Groepsbezoeken

Groepsbezoeken

Maak je deel uit van een groep mensen en delen jullie dezelfde interesse of passie? Vrijwilligers bij dezelfde vereniging, ouders van dezelfde school, iets wat jullie samenbrengt?

Na een bezoek aan onze boerderij zal jullie leven niet meer hetzelfde zijn. Jullie keren namelijk huiswaarts met een ander, scherper, juister beeld van het dier “de ezel”.

Elders op onze website kan je lezen over onze missie en visie: “Mens, dier, natuur verbinden” en “De ezel als krachtdier”. Met anekdotes en verhalen en niet te vergeten een vleugje humor, neem ik jullie mee in de wereld waarin we werken met mens en dier, met vallen en opstaan, met vreugde en soms verdriet. Ik zoom in op de ware aard van de ezel, de inzet van natuur en dieren in het zorgen voor mensen, en op het sociaal innovatieve karakter van onze onderneming.

Er is ruimte voor jullie inbreng, vragen en bemerkingen. Uiteraard gaan we een ook kijkje nemen in onze ezelstal!

Praktisch:

Voor een bezoek aan onze boerderij voorzie je best een tweetal uur. Kleinere groepen ontvang ik graag in onze woonwagen. Grotere groepen zijn welkom in “De Zaal”. Boer Bart toverde de oude koestal om tot een authentieke, gezellige ruimte, volledig rolstoeltoegankelijk, met sanitaire voorzieningen.

Voor groepen tot 30 personen.

Prijs op aanvraag.

Groepsbezoeken

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x