De kracht van de natuur

Mensen die me kennen weten dat ik zot ben van natuur. We hebben het geluk gecreëerd om te kunnen wonen, leven en werken op een plek aan de rand van een prachtig en uitgestrekt natuurgebied. 

Ik ben een buitenmens, een dag niet buiten geweest is een dag niet geleefd. 

De natuur heeft een enorm herstellend vermogen. Haar pure schoonheid en schijnbaar eenvoudige complexiteit dwingen mij tot nederigheid en respect, verwondering en bewondering. 

In de natuur zijn brengt ons mentaal en fysiek tot rust, het verbetert onze stemming en onze aandacht, bevordert het herstel van ziektes en bijvoorbeeld operaties en zorgt ervoor dat we ons socialer gaan gedragen en ons meer verbonden voelen met onszelf en de anderen. 

Meer natuur zorgt voor lagere bloeddruk, minder kans op hart- en vaatziekten, minder depressieve klachten en angststoornissen. 

Een burn out kan je zien als een uitnodiging om je verbinding met de natuur te herstellen en / of te verdiepen. De kracht van de natuur, de regelmaat van de seizoenen, de zuivere en pure schoonheid, haar schijnbaar eenvoudige complexiteit bevorderen herstel van stress, overspannenheid en helpen je in het hervinden van rust en regelmaat in je leven. 

In mijn coachings is de natuur mijn partner, een raadgever, een bron van inspiratie.  


De kracht van de natuur

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x