Natuurcoaching

Natuurcoaching

Naar een gezonde stress hantering, weg van een dreigende burn out: dichter bij jezelf. 

Ben je een buitenmens? Ben je vertrouwd met de heerlijke geur van bossen en de weidsheid van velden en akkers? Hou je ook zo van het gefluister van de bomen, en het liedje van de merel wanneer het zachtjes regent?

Neen? 

Vaak raken we deze vertrouwdheid met de natuur kwijt, ergens onderweg. En toch hebben we allemaal de natuur nodig, om te herbronnen, om onze energie te laten stromen, om alles helder te kunnen zien, en om niet te vergeten waar we vandaan komen. Het toffe is dat ze er is voor iedereen, voor de manager met het nette pak, voor de bakker om de hoek, voor de huismoeder of huisvader, voor jong en oud. Soms is ze er zomaar, uit het niets, in overvloed, vaak moet je haar bewust (op)zoeken.

In mensentaal kan je natuurcoaching vertalen als “het begeleiden van mensen met de natuur als partner”. 

Wij zijn ook natuur.

Veel aspecten van de natuur die je rondom je kan waarnemen kan je vertalen naar een gevoel, een emotie, een antwoord op een vraag waarmee je worstelt. In dit proces wil ik je graag begeleiden. Ik ondersteun je graag in je zoektocht naar een leven dichter bij en trouw aan je echte zelf, dichter bij je kern. 

Tijdens een sessie gaan we op stap in de Demerbroeken, in de ruime omgeving van Ezelboerderij De Hoef. We laten onze zorgen achter op de boerderij. Je vergeet even vanwaar je komt, wie je net gebeld heeft, welke deadline er nog op je wacht, en neemt tijd voor jezelf. Wanneer er rust en ruimte in je hoofd komt, gaan we aan de slag met jouw vraag. De natuur zal je net die beelden, geuren, geluiden, … aanreiken, die jij nodig hebt om meer inzicht te krijgen in en aan de slag te gaan met jouw thema. 

Aarzel niet om contact te nemen. Mail vrijblijvend naar dehoefvzw@gmail.com of bel Inge op 0476/93.78.11. 

Tijdens een vrijblijvende kennismaking maken we jouw begeleidingsvraag duidelijk en bekijken we wat de mogelijkheden zijn. 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x