21 juni 2021

Den Hof: zinvolle dagbesteding in de moestuin

De Hoef breidt uit met een therapeutische tuin. Trots stellen we voor: Den Hof!

Ezelboerderij De Hoef biedt zinvolle dagbesteding aan (jong) volwassenen die behoefte hebben aan een veilige en kleinschalige werkplek. 

Wij van De Hoef geloven in groeikansen voor iedereen. Wanneer mensen merken en gewaar worden dat ze mogen en kunnen (her)ontdekken wie ze echt zijn, dan kan er een openheid ontstaan die groei mogelijk maakt. 

We vinden we het belangrijk om de mens "achter" het etiket te leren kennen. We werken in gemengde groepen, waarin mensen met een mentale beperking, sociaal of emotionele stoornissen, ASS, NAH, epilepsie, ... naast en met elkaar zorgen voor de dieren, de tuin, de natuur. Elk met en vanuit zijn of haar eigenheid, met (indien nodig individuele) begeleiding op maat. 

In den Hof werken we elke maandagvoormiddag in kleine groepen, er wordt begeleiding voorzien op maat. De focus ligt op het werken in de moestuin en de serre. Er zijn rustplekken, we steken samen de handen in de aarde en groeien samen met de tuin. Via kruisbestuiving leren we van elkaar. 

Heb je interesse? Wil je zelf deelnemen, ken je iemand voor wie dit aanbod geknipt is, wil je je graag engageren als vrijwilliger? 

Aarzel niet om contact te nemen. Samen bekijken we meer in detail hoe je aanvraag past binnen het project. 

Enthousiaste tuingroet,

Inge

0476 937811


Den Hof: zinvolle dagbesteding in de moestuin

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x