26 oktober 2021

Duurzaam herstellen van burnout: in verbinding met jezelf, anderen en de natuur.

Leen en Inge nodigen je uit om deel te nemen aan een uniek groepstraject waarin je met anderen actief en duurzaam kan herstellen van je burnout. 

Heb je een burnout? Dan voel je je misschien heel alleen met wat je overkomt. Je rust en slaapt en slaapt en rust… en toch lijkt het niet echt beter met je te gaan. 

Je kan maar niet begrijpen hoe dit jou is kunnen overkomen. Vooral stel je jezelf de vraag: hoe geraak ik hieruit en hoe kan of moet ik verder hierna? 

“Duurzaam herstellen van burnout: in verbinding met jezelf, anderen en de natuur”

... een groepstraject dat uitnodigt om in kleine groep, met de nodige aandacht voor maatwerk, het herstel van jouw burn out vorm te geven.

We gaan reflecteren, beleven, delen en doen waardoor de verschillende aspecten van jouw zijn in dit traject aangesproken worden. 

De Hoef als plek en de omringende natuur ondersteunen je  in dit proces. 

Praktisch:

* Vooraleer je instapt is er een vrijblijvend kennismakingsgesprek.  Dit gesprek kan digitaal of in real-life doorgaan. Misschien twijfel je of dit traject voor jou is? Breng je twijfels mee naar dit gesprek en boek een afspraak.

* Het traject is opgebouwd uit 6 groepssessies van telkens 2 uur en loopt over een periode van ongeveer 3 maanden. We werken in kleine groepjes van max. 6 personen. 

* Je krijgt een origineel werkboek ter beschikking dat jouw leidraad wordt in je herstel.

* Het gehele traject gaat door op de unieke locatie van Ezelboerderij de Hoef. De Hoef is een groene oase van rust, een eiland in onze drukke samenleving. Water, thee, gezonde versnapering zijn inbegrepen.

* Je wordt in dit traject begeleid door Leen en Inge, allebei ervaren en getrainde burnout coaches, gedreven madammen en multi-gepassioneerde ondernemers. 

* We starten dinsdag 26/10 om 13H30 en ronden af ten laatste om 16H00. De volgende sessies gaan door op dinsdag 9/11, 23/11, 7/12, 21/12 en 11/01. 

* Herstellen van een burn out vraagt ook dat je gaat investeren in jezelf. Met dit traject ga je tijd, energie en ruimte creëren voor jezelf. Jouw financiële investering hierin bedraagt 1.234 € (incl. BTW)

Schrijf je in ten laatste op 18/10 dan krijg je 10% vroegboekkorting en is je investering slechts 1.111 € (incl. BTW)

Boek vandaag nog je vrijblijvend kennismakingsgesprek!
Duurzaam herstellen van burnout: in verbinding met jezelf, anderen en de natuur.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x