9 mei 2023

Inleefmoment voor zorgverleners, ouders en therapeuten

Ezelboerderij De Hoef biedt zinvolle dagbesteding en begeleiding aan (jong) volwassenen die behoefte hebben aan een veilige en kleinschalige werkplek. 

De Hoef is een groen eiland in de samenleving, een veilige plek, een plek waar jongeren en volwassenen uitgenodigd worden om in verbinding te gaan met de dieren, de natuur en hun eigen zelf. 

Kernwoorden op onze plek zijn rust, vertrouwen, respect, beleving en groei. 

We vinden we het belangrijk om de mens "achter" het etiket te leren kennen. We werken in gemengde groepen, waarin mensen met een mentale beperking, sociaal of emotionele stoornissen, ASS, NAH, epilepsie, ... naast en met elkaar zorgen voor de dieren, de tuin, de natuur. 

Elk met en vanuit zijn of haar eigenheid, met (indien nodig individuele) begeleiding op maat. 

Ben je begeleider van iemand met een beperking? Werk je in een zorginstelling en zoek je een groen zorg-initiatief voor iemand van je bewoners? Heb je een (jong) volwassen kind met een rugzakje en twijfel je of onze plek iets kan betekenen voor jullie? 

Dit is een uitnodiging... om onze plek te komen ervaren! Geen betere manier om een duidelijk beeld te krijgen van wat we doen en hoe we het doen dan door even ondergedompeld te worden op het groene eiland dat Ezelboerderij De Hoef is. 

Dinsdag 9 mei is er een mogelijkheid om deel te nemen aan een interactief info - en kennismakingsmoment voor zorgverleners, ouders en therapeuten. We steken samen de handen uit de mouwen. 

Je kan met deze uitnodiging de kans grijpen om De Hoef te ervaren zoals jouw kind, jouw zorggast, de persoon om wie je geeft, onze plek kan ervaren. 

Inschrijven is gewenst en kan via een eenvoudig mailtje of telefoontje. 

Gratis en zonder verdere verplichtingen. We werken uiteraard in kleine groepen. Er is mogelijkheid om achteraf je vragen te stellen. Wil je graag een momentje apart achteraf? Laat het dan op voorhand even weten. 

Afspraak dinsdag 09/05 van 13H30 tot 15H00.

Inschrijven via dehoefvzw@gmail.com of 0476 937811.


Inleefmoment voor zorgverleners, ouders en therapeuten

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x