27 februari 2019

Workshop voor Hoogsensitieve Jongeren (10+): De ezel is een prikkelslikkerdier

Workshop voor Hoogsensitieve Jongeren (10+): De ezel is een prikkelslikkerdier

Je bent niet raar en niet alleen, 1 op 5 jongeren is Hoogsensitief! Samen met de ezels en in een klein groepje met andere Hoogsensitieve jongeren kom je meer te weten over jouw Hoogsensitiviteit. We verkennen, onderzoeken en ervaren samen met de dieren en natuur telkens een ander thema. 

Deze namiddag staat in het teken van de ezel als prikkelslikkerdier. We onderzoeken de zintuigen, zenuwen, overprikkeling en ontspanning. We verkennen hoe de ezel met zijn miljoenen antennes, zintuigen en een sensitief zenuwstelsel op de weide staat. Wat heeft dit dier nodig om zijn prikkelslikkerverwerkingsmachine niet te doen blokkeren en wat te doen als dit toch eens gebeurt?

Maak je klaar voor een sterk-sensitieve ervaring met ezels en natuur! Na deze workshop ga je naar huis met nieuwe inzichten en concrete tips in het omgaan met jouw Hoogsensitiviteit.

Woensdag 27 februari 2019 van 13.30u tot 16u. 

Deelnameprijs: 60 euro

We werken in zeer kleine groep, tijdig inschrijven is noodzakelijk via dehoefvzw@gmail.com

Hou ook onze kalender in de gaten voor een volgende HSP-workshop voor jongeren.

De HSP workshops voor jongeren worden begeleid door Annelies, HSP-professional en orthopedagoge gespecialiseerd in Therapie met Assistentie van Dieren. 

Want onze samenleving is zoveel meer waard wanneer mensen sterk, sensitief en wezenlijk in het leven kunnen staan. 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x