Teambuilding

Met jullie team zijn jullie zeer welkom op de boerderij 

voor een dagje weg van de vertrouwde context. 

Je kan er ‘in-team’ zijn met onze ezels op een verfrissende en inspirerende groene plek. 

Even er tussenuit, even tijd, rust en ruimte en een ver-rijkende ervaring.

Het zal je verbazen wat een kudde ezels en een dagje onderdompelen in de natuur voor jouw team kan betekenen.

Je ontmoet elke unieke ezel die vanuit zijn karakter, levenservaring en wijsheid een belangrijke rol speelt in de kudde. Een hechte groep die in harmonie met zichzelf, elkaar en de natuur samenleeft en werkt.

Je ervaart een communicatie die open, duidelijk en verbindend is. Toonbeelden van zelfsturing en eigen leiderschap. Heerlijke transparantie…

Een teambuilding wordt op maat uitgewerkt en kan eventueel in verbinding worden gebracht met ons aanbod aan dagbesteding op de boerderij voor Buitengewone Volwassenen. 

Verschillende thema’s kunnen centraal worden gesteld.

" De collega’s maakten op de weide kennis met de kudde ezels, of was het andersom?… We leerden wat ‘ezeltijd’ is en hoe ezels zichtbaar zoekend en aftastend dichterbij kwamen. Heel wat anders dan de druk te ervaren over wat moet, zagen we hoe de ezels ons leerden om rustig de tijd te nemen om te ervaren wat kan. Er werd geknuffeld en genoten, zij en wij.

Na afloop was iedereen opgetogen. Er volgde nog een heel lekkere lunch om verder na te kaarten. Merkwaardig hoe iedereen hier iets positiefs mee naar huis nam. Lang nadien spreken we er nog over…”weet je nog… de ‘ezeltijd’?”

Contacteer ons dan geven we graag samen een mooie vorm aan jullie dag.

Mail vrijblijvend: dehoefvzw@gmail.com

Teambuilding

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x