Coaching bij burn out

Wanneer je een burn out hebt, ben je maandenlang - waarschijnlijk al jarenlang- een hele hoop signalen aan het negeren. 

Signalen van je omgeving, van je lichaam, ... Je weet eigenlijk niet meer zo goed van welk hout je pijlen nog te maken.  

Een goeie begeleiding tijdens je herstel van burn out maakt vaak het verschil. Je herstelt namelijk niet van een burn out door enkel te rusten. 

Na een gesprek met je huisarts, een aantal onderzoeken waarbij andere medische oorzaken van je "klachten" worden geëlimineerd, en een eventuele diagnose van burn out kom je hopelijk terecht bij een coach bij wie je je goed voelt. 


Een coach die vanuit verbinding zich inleeft in jouw situatie, iemand die echt wil weten hoe het met je gaat, elke keer weer.


Een coach die een soort van "wegenkaart" heeft om jou doorheen je burn out te loodsen. Met de nodige stops onderweg, waar je kan (bij)tanken en leren over jezelf, over anderen, ... Waardevolle lessen voor na de burn out...

Een coach die je trouwste supporter wordt tijdens je herstel, die je vasthoudt en je toch voldoende ruimte geeft om te proberen, te sleutelen, te vallen en weer recht te krabbelen.  

Verbinding is een sleutelwoord tijdens mijn coaching sessies. 

Geen standaard trajecten, maar unieke begeleidingen, op maat van de mens die voor me zit en waarmee ik op weg ga.

Ben je op zoek naar begeleiding tijdens jouw herstel? Twijfel je of je een burn out hebt? Heb je een burn out doorlopen en heb je af en toe nood aan houvast? Aarzel niet me te contacteren. 

Je kan me vaak bereiken op mijn GSM 0476 937811, ook via mail of andere (digitale)kanalen ben ik vlot bereikbaar. 

Tijdens een eerste vrijblijvende kennismaking ont-moeten we elkaar en krijg je een duidelijk beeld over mijn visie en mijn aanpak.

Coaching bij burn out

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x