Wie is Inge?

  • Inge Geeraerts
  • Geboren 7 juni 1976 te Antwerpen
  • Mama van Brikke (°2003), Emma (°2006) en Kaat (°2010)
  • Afgestudeerd als licentiaat Scheikunde in 1998
  • Werkte bij ING Bank en UZLeuven
  • Startte in 2012 samen met Bart Ezelboerderij De Hoef  en is verantwoordelijk voor de dagelijkse werking 
  • Begeleidt als burnout coach volwassenen naar een gezonde stresshantering en weg van een dreigende burnout.
  • Lievelingsdieren: ezels en honden
  • Zot van natuur
  • Credo: “Walk the talk!"


Op mijn eerste foto’s zie je me in de moestuin met mijn grootvader langs vaders kant, samen bessen plukken. Of je ziet me in de winkel van mijn grootouders langs moederskant. De liefde voor natuur en het ondernemerschap zitten in mijn genen en zijn me met de paplepel ingegeven. 

Na het behalen van mijn universiteitsdiploma en een carrière van een decennium bij een grote bank, was het tijd om mijn innerlijke stem te volgen. 

Met hoofd, hart en handen aan de slag gaan, werken met mensen, dieren en natuur. Onderweg om mijn potentieel volledig te benutten. 

Vandaag ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van een unieke zorgboerderij. Als coach begeleid ik volwassenen weg van een (dreigende) burn out richting een leven met een gezonde stresshantering.  

In het werken met mensen wil ik inspireren en zelf geïnspireerd worden. Ik geloof in het potentieel van het individu en van de groep. In mijn woorden en daden ben ik authentiek en recht door zee. Zelfontplooiing, groei, blijven leren, draag ik hoog in het vaandel.  

Je kan pas mensen begeleiden, coachen, adviseren wanneer je zelf ook de weg gaat, “walk the talk” is niet voor niets mijn credo. 

De begeleidingen en workshops die ik geef zijn steeds op maat, authentiek, ervaringsgericht, gebaseerd op kennis en weten.

Ik ben een sociaal beestje, ik hou van mensen en van de interactie met gelijkgestemden.

Toch ben ik ook graag alleen. Dan zoek ik bewust de stilte op, trek de natuur in samen met de honden, wil ik even geen menselijke interactie.

 Als mama van drie maak ik graag tijd voor de opvoeding van mijn kinderen. Ik leef hen voor kritisch te zijn, creatief, zelfredzaam, zichzelf respecterend en menslievend. 

Ook spiegel ik hen voor om zoveel mogelijk bewuste keuzes te maken. 

Uiteraard krijgen ook zij de liefde voor de natuur en dieren met de paplepel ingegoten.

In mijn vrije tijd hou ik van wandelen, fietsen, lezen, schrijven, dansen. 

Ik droom van een zachte, uitdagende wereld voor mijn geliefden, waarin ieder zijn of haar echte zelf kan zijn en talenten kan ontplooien. 

Ik droom van emotionele en energetische balans voor mezelf, de mensen die ik liefheb en ieder ander die ernaar zoekt en streeft.  

Wie is Inge?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x